Rioolinspectie Vlissingen

Wij inspecteren het riool om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een riool camera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij kunnen met onze riool camera al een camera inspectie uitvoeren vanaf 32 mm. Bij deze kleine diameter, mogen er geen haakse bochten gemonteerd zijn.

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen ,welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie..

Aangezien rioolonderhoud in Vlissingen, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camera inspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping.

De nieuwste riooltechniek bij Rioolservice Vlissingen. Een vereiste van Rioolservice Nederland!

Rioolservice Vlissingen, ook te vinden op de website van erkende rioolspecialisten in Nederland.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

kosten

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)