Rioolreparatie Vlissingen

Rioolreparatie is, na een camera-inspectie of visuele inspectie, af en toe noodzakelijk, om uw riolering weer optimaal te laten functioneren. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een rioolreparatie aan het hoofdriool, Rioolservice Vlissingen klaart deze klus voor u.

Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering in Vlissingen soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Deze riool werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en rioolreparatie monteurs. Deze rioolmonteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine rioolreparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote rioolreparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Uiteraard gelden er bij Rioolservice Vlissingen, uitgebreide garanties op de reparatie van Uw riolering of afvoeren. Zo krijgt U 5 jaar garantie op de montage, en vaak 30 jaar garantie op de materialen, welke wij voor een rioolreparatie gebruiken. Deze garanties zijn noodzakelijk om aangesloten te zijn bij Rioolservice Nederland.

Ook als de reparatie U financieel slecht uitkomt, kan Rioolservice Vlissingen iets voor U betekenen. Zo is het bij ons mogelijk, om de reparatie, in gemakkelijke termijnen te betalen. Informeer naar de mogelijkheden bij Rioolservice Vlissingen. Let wel op: Geld lenen kost geld!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

kosten

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)