Rioolservice Vlissingen met spoed nodig? Bel 0118-227044!

Een deskundige oplossing voor Uw afvoer of rioolprobleem, in of rond uw huis.
VOOR € 75,- exclusief 21% btw  UW RIOLERING OF AFVOER LATEN ONTSTOPPEN? INCLUSIEF 1 UUR ARBEID, VOORRIJKOSTEN EN GEBRUIK APPARATUUR . ( Maandag t/m Vrijdag 7:30 -17:30 ) BEL DAN SNEL 0118-227044. Vergelijk onze prijzen!

U wilt een ontstoppingsbedrijf, die snel, deskundig en tegen een normaal tarief, uw rioolprobleem oplost?  Bij deze heeft u er nu 1 gevonden. Of u gootsteenafvoerverstopt is, of uw afvoer van de douche, of uw toilet spoelt niet meer door, wij lossen deze verstoppingen voor u op. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met een afvoer of een riolering te maken heeft. Ook verzorgen wij inspecties van uw riool of afvoeren vanaf 32 mm. Ook reparaties of nieuwe aanleg van deze afvoeren, verzorgen wij voor u.

Wij zijn een ontstoppingsbedrijf, gevestigd in Zeeland, en dagelijks werkzaam in Vlissingen. Wij proberen klanten altijd direct te helpen, helaas lukt dat niet altijd, maar wij helpen u zeker binnen 24 uur van uw rioolproblemen, af. Ons werkgebied is de omgeving van Vlissingen, maar ook klanten buiten deze regio, zullen wij proberen te helpen.

Ook voor hulp bij wateroverlast, kunt u bij ons terecht, voor het wegpompen van overvloedig regenwater uit kelders en kruipruimtes. Ook het opsporen van rioolstank behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.
Wij werken met  modern materiaal, en is netheid , betrouwbaarheid en deskundigheid, bij ons vanzelfsprekend.Nood reparaties, doen wij direct, definitieve reparaties en nieuwe aanleg, doen wij op afspraak.De meeste verstoppingen lossen wij binnen 1 uur op. Er zijn rioolbedrijven die werken voor een vast bedrag, ongeacht de tijd welke voor deze verstopping nodig is. Vaak bent u dan toch duurder uit. Laat u goed informeren. Bel ons servicenummer 0118-227044

Wij werken met vaste prijzen, zodat u, voordat u een afspraak met ons maak, al weet wat voor kosten u aan ons verschuldigd bent. Onze prijzen staan duidelijk op onze site vermeld, dus nooit geen verrassingen achteraf.  Laat u eerst goed informeren, omtrent de te verwachten kosten, voordat u van een ander ontstoppingsbedijf gebruik maakt.

Voor uw eigen, en onze veiligheid, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat.

Blijft uw toiletpot vol water staan?, loopt het water in uw gootsteen niet meer weg?, of komt het water uit uw afwasmachine, in uw spoelbak weer omhoog? Loopt uw dakgoot over, of stroomt het regenwater uw woning binnen? Heeft u last van rioolstank in uw woning? Bel dan ons servicenummer. 0118-227044  Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Rioolservice Vlissingen is ook vindbaar op de specialisten website www.ontstoppingsbedrijven.nl

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Dit staat voor: Deskundigheid, Betrouwbaarheid, en Service gerichte aanpak.

Alle werkzaamheden welke wij moeten uitvoeren, zijn voor risico van de opdrachtgever.

kosten

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)