Wateroverlast Vlissingen

Steeds vaker komt het voor, dat wij worden ingeschakeld, na hevige regenbuien. Kruipruimtes en kelders lopen onder water, wat veel wateroverlast, tot gevolg heeft. Indien dit water niet wordt weggepompt, kan dit ernstige waterschade tot gevolg hebben.

Wij beschikken over diverse electrische, benzine en diesel pompen. Onze grootste pomp heeft een capaciteit van 100m3 per uur, zodat de overlast weer snel verdwenen is.

Ook het plaatsen van vaste pompen in kelders en kruipruimtes kunnen wij voor u verzorgen. Omdat veel kruipruimtes, vollopen met grondwater, kiezen steeds meer mensen voor een vaste pompput in deze ruimtes. Deze pompen hebben als voordeel dat ze geheel automatisch zijn, Zodra het water een bepaald peil bereikt, gaat de pomp automatisch pompen, totdat er een minimum niveau is bereikt.

Het is belangrijk om de kruipruimte regelmatig op water te controleren. Een vochtige of natte kruipruimte veroorzaakt, vochtige of schimmelplekken in huis, een koude doorslag door de vloer, waardoor meer stookkosten en een ongezond leefklimaat. Vaak is dit stilstaand water onder de vloer, wat gaat stinken, en zelfs muggenplagen veroorzaakt. Ook hebben wij meegemaakt dat door het hoge waterpeil onder de vloer, de riolering is gaan drijven, met het gevolg dat deze was afgebroken.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

kosten

€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)